Eetkamer Goirle
 

Menuspecialiteit

MENU VAN DE CHEF drie gangen

€ 45,00

MENU VAN DE CHEF vier gangen

€ 55,00

Voorgerechten

Verrassend voorgerecht van bloemkool, oude kaas creme, augurk, amandelen en mosterd dragon mayonaise

vegetarisch € 16,50

Wildpate en coppa van wildzwijn met cumberlandsaus

€ 18,50

Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette

vegetarisch € 17,50

Sissende garnalen (signature dish)

€ 16,50

Rilette van parelhoender, ganzenleverkrullen, compote van ui en Guinness bier met dragondressing

€ 22,50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas

€ 17,50

Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille

€ 16,50

Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes

€ 18,50

Hertenrosbief met pompoentoffee, spruit en een mosterdvinaigrette

€ 16,50

Proeverij van wild: o.a. wildpaté, rosbief van hert, Engels kopje wildbouillon en nog meer lekkers

€ 22,50

Ceviche van zeebaars met leche de tigre, zoete aardappel, mais en chalaca

€ 16,50

Hoofdgerechten

Zeeduivel met witte wijn zuurkool, puree, paddenstoelen en een mosterdsaus

€ 34,50

Reebout-biefstuk, kroketje van polenta en een saus van vlierbessen en aceto

€ 33,50

Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas

vegetarisch € 23,50

Tournedos (175 gram) met pepersaus

€ 42,50

Kabeljauwfilet met risotto van schaaldieren en safraan

€ 34,50

Hertfilet met saus van rode port

€ 36,50

Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes

€ 23,50

Tagliate di Manzo; runderentrecôte met rucola, Parmezaanse kaas en aceto

€ 34,50

Halve fazant, kruidnagelspek, worst, zuurkool en eigen jus

€ 32,50

Extra bij te bestellen

Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50

Salade van het seizoen

€ 4,50