Eetkamer Goirle
 

Menuspecialiteit

MENU VAN DE CHEF drie gangen

€ 42,50

MENU VAN DE CHEF vier gangen

€ 52,50

Voorgerechten

Tarte tatin van peer, roquefort, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette

vegetarisch € 17,50

Ceviche van zalm en coquille met witte grapefruit, mosterdzaad en vadouvan mayonaise

€ 19,50

Sissende garnalen

€ 15,00

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas

€ 16,50

Coquille St. Jacques met ganzenleverkrullen, granny smith appel en rode port siroop

€ 23,50

Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille

€ 15,00

Romige aspergesoep met blokjes ham en gehaktballetjes

€ 10,00

Beef tataki met krullen wagyu A5, zoete aardappel en kletskop van sesamzaad

€ 20,00

Gerookte paling op een toast van briochebrood, asperges, avocadocreme en een kwarteleitje

€ 17,50

Hoofdgerechten

Tarbotfilet met asperges en een jus van schaaldieren

€ 34,50

Lamsfilet en lamskoteletjes met asperges, venkel en een jus van knoflook

€ 31,50

Tamme eendenborst met een bramensaus

€ 27,50

Zeetong in z'n geheel gebakken (+/- 450-500 gram) met friet en salade * minimaal op voorraad i.v.m. kostbaar product. U kunt altijd een dag van te voren bellen om dit product te bestellen zodat wij deze zeker voor u in huis hebben € 47,50

Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas

vegetarisch € 23,50

Kalfsribeye met blauwschimmelkaas en rode portsaus

€ 31,50

Kabeljauwfilet met asperges, lamsoren, nieuwe aardappeltjes en een zachte mosterdsaus

€ 29,50

Tournedos (180 gram) met pepersaus

€ 38,50

Runderbavette met roerbakgroenten en sojasaus

€ 32,50

Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes

€ 22,50

Extra bij te bestellen

Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,00
groot 5,00

Salade van het seizoen

€ 4,00