Eetkamer Goirle
 

Menuspecialiteit

Drie gangen surprise menu van de chef

(voor, hoofd, kaas of zoet)

€ 39,50

Vier gangen surprise menu van de chef

(voor, tussen, hoofd, kaas of zoet)

€ 47,50

Voorgerechten

Burrata met tomaat, basilicumdressing, aceto balsamico en perkament brood

vegetarisch € 15,00

Sissende garnalen

€ 15,00

Dun gesneden tonijnfilet op krokant filodeeg, teriyakisaus, wasabimayonaise, zoetzure gember en sesamzaadjes

€ 15,00

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas

€ 14,50

Wildpaté met cumberlandsaus en getoast briochebrood

€ 13,50

Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille

€ 14,50

Gegrilde coquille st. Jacques met ganzenlever, Granny Smith appel en rode port siroop

€ 21,50

Sashimi, van zalm en tonijn met soja, wasabi en zoetzure gember

€ 16,50

Vitello Tonato; kalfsrosbief met tonijnmayonaise

€ 14,50

Hoofdgerechten

Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes

€ 19,50

Kwartel met secreto Iberico, zuurkool, puree, crumble van noten en mosterdsaus

€ 23,50

Kabeljauwfilet met gebakken rijst en sojasaus

€ 24,50

Hertfilet met een saus van vlierbessen en aceto- balsamico

€ 24,50

Runderentrecôte met pepersaus

€ 23,50

Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas.

vegetarisch € 18,50

Gamba's met pasta en pesto

€ 24,50

Extra bij te bestellen

Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 3,00
groot 4,00

€ 3,00 (vanaf)

Warme groenten van het seizoen

€ 4,00

Salade van het seizoen

€ 3,00