In filodeeg gefrituurde geitenkaas
met zwarte olijventapenade, salade van geroosterde paprika en witte aceto balsamico (vegetarisch)
Rundercarpaccio
met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Sissende garnalen
Vitello Tonato
kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
Crispy visreepjes
op een salade van Hollandse kropsla, grijze garnaaltjes, avocado, tomaat en cocktailsaus
Tortilla
gevuld met gebakken Spaans varkensvlees, sojamarinade, zoet-zure rode ui, sesamzaadjes en pikante crème fraiche
Ceasarsalade
met gegrilde kip, broodcroutons, ansjovis, Parmezaanse kaas en knoflookdressing
Coquille st. Jacques
met ganzeleverkrullen, rode portsiroop en Granny Smith (meerprijs 6,50)
Dun gesneden tonijn op filodeeg
met teriyakisaus, zoet-zure rode ui, wasabimayonaise en sesamzaadjes